Renita Sukardi stierf, waarom borstkanker dodelijk kan zijn?

trulum

Renita Sukardi stierf, waarom borstkanker dodelijk kan zijn?

               

Jakarta, soap opera die cast Renita Sukardi stierf aan borstkanker. Waarom borstkanker dodelijk kan zijn? Dan hoe voorkom ik het? Borst kanker Stichting Indonesië (YKPI), Linda Amalia Sari Gumelar, zei enige tijd geleden borstkanker is een van de hoogste doodsoorzaken in Indonesië. De gegevens van het ministerie van gezondheid vermeldt het jaar 2016 het bedrag van zijn dood bereiken 21,5 per 100 duizend.

 

Kanker van de borst wordt vaak genoemd de moordenaar van de sillent, omdat in een vroeg stadium doen vaak niet bergejala. Dit is wat de oorzaken van kanker van de borst onlangs ontdekt nadat stadiumnya voortgezet. Bijna alle borstkanker in vroeg stadium hebben helemaal geen symptomen. Dus terwijl er zijn knobbeltjes in de borsten en de aanwezigheid van vocht uit de tepels een symptoom van zijn vergevorderd stadium, ook wel genoemd een stille moordenaar van borstkanker, zei Dr. Doddy Permadi Aryawan, SpOk, beroepsmatige medisch specialisten van de Graha Medika, enige tijd geleden. Lees ook: borstkanker, The Silent Killer Assassin vrouwtjes in andere IndonesiaPermasalah volgens Linda is nog te meratanya informatie over het belang van vroegtijdige opsporing van borstkanker door middel van een technisch detail. Hij beweerde ook dat weet dat soort informatie na haar kanker. Er is nog steeds een stigma dat kanker synoniem met de dood was. Dit is ook een probleem, dus mensen die niet willen om eerst te controleren, aangezien hij niet klaar, zowel kanker eindigt af. Moet positief zodat maakte mensen wilt laten behandelen en zelf gecontroleerd juist op een moment dat hij iets in het moment BESEFFEN voelde dat Linda stevig. Waarom borstkanker dodelijk kan zijn? Volgens Dr. Doddy is dit omdat de kwetsbare borstkanker uitgezaaid naar de lymfeklieren. Wanneer lymfklieren is één van de belangrijke organen in het afweersysteem van het lichaam en heeft een heleboel verbinding met de andere organen van het lichaam.

 

Borst kanker afbeelding foto: Thinkstock

 

Nou, in gevorderde stadia, de kankercellen meer turbulente door het verspreiden naar andere organen. Als de kankercellen hebt ingevoerd het lymfestelsel, zal het een snellere overgang naar andere organen. Zijn model als een kabel die het orgel van boven naar beneden, en het verbindt betekent dat de kanker van de borst om uit te kijken voor ya, het bericht Dr. Doddy. Bij patiënten van borstkanker moet toekenning van de behandeling of therapie overeenkomstig de diagnose van het stadion, de kenmerken en de cel kankernya. Dr. Bob Andinata SpB (K) van de Dharmais kanker ziekenhuis Onk Jakarta beschrijft enige tijd geleden het percentage van de levensverwachting van patiënten borst stadion een binnen vijf jaar na het ondergaan van de juiste behandeling die is geschat kon bereiken 100 procent. Bijna is 100 procent van dat dit jaar kankerpatiënten die 10 mensen, vervolgens vijf jaar misschien 10 die nog in leven zijn of anders bleef de rest van de negen, zei Dr. Bob komen. Terwijl in het stadion van twee patiënten naar verwachting hebben het percentage van de levensverwachting zoveel als 80-90 procent. Het stadion naar verwachting hebben drie percentage 50-60 procent, en het geschatte percentage van vier fases patiënten hoop zijn leven 10-20 procent. Borstkanker is inderdaad een ernstige ziekte die behandeling en de ijver van de behandeling nodig hebben. Hoewel borstkanker dodelijk is, echter, zei Linda Gumelar, krijgen niet een diagnose van borstkanker waardoor het geduldige gevoel identiek aan 'binnenkort dood'. Er is nog steeds een stigma dat kanker synoniem met de dood was. Dit is ook een probleem, dus mensen die niet willen om eerst te controleren, aangezien hij niet klaar, zowel kanker eindigt af. Positief zodat maakte mensen wilt laten behandelen en zelf juist op een moment wanneer hij iets in dit moment bewust voelde gecontroleerd (Controleer uw eigen borsten) het, stevig Linda die een borst kanker-overlevende is. Lees ook: 5 Tips Prevent Breast Cancer als ervaren Pesinetron Renita Sukardi (vit/omhoog)

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Skema Tabungan Terbaik untuk Anak-Anak Di India

Campagna sui pericoli del cancro cervicale, quest'uomo carica l'immagine della "madre" di sua moglie

Dompet Kulit Pria Harga